مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 اردیبهشت 1402 ساعت 11:402023-05-12فرهنگي

دست درازی قاچاقچیان به نقش برجسته تاریخی


یک فعال میراث فرهنگی از دست درازی قاچاقچیان آثار تاریخی و جویندگان گنج به یکی از سنگ نگاره های الیمایی «تنگ سروک» خبر داد.

- یک فعال میراث فرهنگی از دست درازی قاچاقچیان آثار تاریخی و جویندگان گنج به یکی از سنگ نگاره های الیمایی تنگ سروک خبر داد.

به گزارش ایسنا، سیاوش آریا با انتشار تصاویری از تخریب های قاچاقچیان آثار تاریخی به این سنگ نگاره، گفت: این سنگ نگاره بسیار ارزشمند الیمایی از مجموعه تنگ سروک است که از سوی تاراجگران و سودجویان اموال تاریخی مورد دستبرد قرار گرفته و با مواد منفجره و ابزار حفاری به بخشی از تخته سنگی که این نقش بر آن حجاری شده، آسیب رسانده اند.

به گفته این پژوهشگر میراث فرهنگی، مجموعه تاریخی و طبیعی تنگ سروک در بخش مرکزی روستای سروک در استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.

این محوطه دربرگیرنده چهار سنگ نگاره ارزشمند از دوران الیمایی است که بی مانند هستند.

او ادامه داد: از این مجموعه، نخستین سنگ نگاره از سمت تنگ ماغر ، که با شماره 19943 در 22 آبان ماه سال 1386 در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده است، در زمانی نامعلوم، از سوی قاچاقچیان و تاراجگران میراث فرهنگی مورد دستبرد قرار گرفته و بخشی از تخته سنگی که روی آن حجاری شده احتمالا با مواد منفجره و ابزارهای حفاری سوراخ شده و گودالی درست شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دست درازی قاچاقچیان به نقش برجسته تاریخی

دست درازی قاچاقچیان به نقش برجسته تاریخی