مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 اردیبهشت 1402 ساعت 13:252023-05-11اقتصادي

وزیر تعاون: تولید مسکن کارگری با کمک کارفرماها انجام می گیرد


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تولید مسکن ویژه کارگران با کمک کارفرمایان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سید صولت مرتضوی امروز در جریان دیدار با آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه در این سفر طرح هایی چون مجموعه هتل امیرکبیر و شرکت هپکو مورد بازدید قرار گرفت، گفت: فعالیت خوبی را در شرکت هپکو شاهد بودیم و رنگ رخسار کارگران سر درون آنها را نشان می داد، مشغول به کار بودند و معوقاتی نداشتند.

مرتضوی تصریح کرد: تیم مدیریتی این شرکت افزایش جدی تولید را در سال رشد تولید هدف گذاری کرده اند و استعداد دارند که امسال بالغ بر 800 دستگاه را تولید کنند که پس از رکود، رکورد جدیدی به شمار می رود.

وی افزود: سال گذشته 250 دستگاه در این شرکت تولید شد اما نیاز کشور بیش از این ارقام است و باید طبق نیاز کشور حرکت کنند و توصیه شد که ضمن روی آوری به نوآوری از جوانان و دانشمندان دانش بنیان استفاده کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به پیگیری در خصوص مسئله مسکن برای کارگران و جامعه کارگری، بیان کرد: با کمک کارفرمایان در سراسر کشور تولید مسکن مدنظر است و در حوزه بهزیستی نیز حدود 10 هزار واحد مسکن برای خانواده های دارای سه معلول به بالا هدف گذاری شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر تعاون: تولید مسکن کارگری با کمک کارفرماها انجام می گیرد

وزیر تعاون: تولید مسکن کارگری با کمک کارفرماها انجام می گیرد