مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 اردیبهشت 1402 ساعت 09:252023-05-11اقتصادي

هرمزگان رتبه اول سرقت از شاه لوله های نفتی


مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: بیشترین سرقت فرآورده های نفتی از خطوط انتقال در بندرعباس و خوزستان است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، ارسلان رحیمی مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت اظهار داشت: بیشترین سرقت فرآورده های نفتی از خطوط انتقال  در بندرعباس و خوزستان است.

ارسلان رحیمی (بدون اشاره به شرایط و سهم شرکت در حراست از خطوط و لوله ها) دلیل آن را مرزی بودن این استان ها و گران تر بودن نرخ فرآورده در کشورهای همسایه اعلام کرد.

به گفته این مسئول در خط بندرعباس به رفسنجان سارقان با حفر تونل 40 متری به خط رسیدند و انشعاب زدند و شروع به برداشت کردند.

وی همچنین عنوان داشت: سال گذشته 47 مورد  انشعاب غیرمجاز داشتیم و امسال تاکنون 6 یا هفت مورد سرقت صورت گرفته است.

مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت با بیان اینکه میزان برداشت ها ناچیز است، خاطر نشان کرد: در حال حاضر قبل از برداشت، کشف انجام می شود در حالی که در گذشته این موضوع فرایند طولانی داشت و حتی ممکن بود پس از چند ماه برداشت، کشف و اقدام صورت بگیرد.

پایان پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هرمزگان رتبه اول سرقت از شاه لوله های نفتی

هرمزگان رتبه اول سرقت از شاه لوله های نفتی