مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 اردیبهشت 1402 ساعت 08:052023-05-11سياسي

تکرارخاطره گوانگژو با نووروسیسک/خواهرسازی چاره مشکلات گرگان نیست


علی رغم مبهم بودن سرانجام عقد پیمان خواهرخواندگی گرگان با گوانگ ژو چین در چهار سال اخیر اما هم اکنون زمزمه های رایزنی برای امضاء تفاهم نامه بین گرگان و نووروسیسک روسیه به گوش می رسد.

- خبرگزاری مهر ، گروه استان ها- نجمه جهانتیغ: خواهرخواندگی، قراردادی بین مسئولان اجرایی دو شهر است که برای ایجاد هم بستگی و اتحاد فرهنگی بیشتر بسته می شود و به طور معمول این قرارداد بین شهرهایی منعقد می شود که دارای منافع و وجوه مشترک هستند.

خواهر خواندگی تعهداتی را برای دو طرف در پی دارد، انتقال تجربیات در حوزه های مختلف، امضای تفاهم نامه های مشترک، جذب سرمایه گذار خارجی، آموزش نیروی انسانی در بخش هایی که هر کدام از شهرها در آن تجربه و علم بیشتری دارد و همچنین بسیاری از اقدامات دیگر می تواند بین دو خواهر خوانده رقم بخورد.

شهر گرگان هم از قرارداد خواهرخواندگی عقب نمانده و در سال 97 با شهر گوانگ ژو چین عقد پیمان خواهرخواندگی بست در سال 97 در حاشیه مجمع جهانی شهرداران در چین، شهردار وقت گرگان به همراه دو عضو شورای این شهر و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان، تفاهم نامه ای با شهردار گوانگ ژو مبنی بر خواهرخواندگی به امضاء رساندند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکرارخاطره گوانگژو با نووروسیسک/خواهرسازی چاره مشکلات گرگان نیست

تکرارخاطره گوانگژو با نووروسیسک/خواهرسازی چاره مشکلات گرگان نیست