مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1402 ساعت 19:562023-05-10ورزشي

یوونتوس دوباره اسیر کابوس کسر امتیاز!


خبرگزاری رسمی ایتالیا اعلام کرد جلسه سوم و پایانی رسیدگی به اتهامات یووه روز 22 مه برگزار شده و حکم نهایی درباره کسر امتیاز از این تیم اعلام خواهد شد.

- جی پلاس؛ درحالی که دومین جلسه رسیدگی به اتهامات مالی باشگاه یوونتوس و مدیرانش امروز در ایتالیا برگزار شد خبرگزاری ANSA گزارش داد جلسه سوم و پایانی رسیدگی به این پرونده روز 22 مه، دوازده روز دیگر، برگزار می شود.

با توجه به اینکه فصل جاری سری آ در تاریخ 22 مه هنوز به پایان نرسیده در صورتی که دادگاه حکم به کسر امتیاز از یوونتوس بدهد امتیازها از این تیم در همین فصل کسر شده و به فصل آینده نخواهد رسید.

در اواخر آوریل دادگاه بدوی در ایتالیا حکم به کسر 15 امتیاز از یوونتوس داد.

بعد از فرجام خواهی باشگاه، پرونده به دادگاه تجدیدنظر فدرال ارجاع داده شد و امتیازها موقتا به بیانکونری برگشت.

بر اساس گزارش خبرگزاری ANSA تکلیف نهایی پرونده در روز 22 مه سال جاری مشخص خواهد شد.

دادگاه تجدیدنظر تا اینجای مراحل رسیدگی به پرونده برای چندین نفر از اعضای هیات مدیره باشگاه که توسط دادگاه بدوی محکوم شده بودند قرار منع تعقیب صادر کرده است.

اما این دادگاه حکم اولیه مبنی بر اینکه یوونتوس ماده 4 از قانون عدالت ورزشی ایتالیا را نقض کرده تایید کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یوونتوس دوباره اسیر کابوس کسر امتیاز!

یوونتوس دوباره اسیر کابوس کسر امتیاز!