مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1402 ساعت 13:452023-05-10اقتصادي

بورس در حال اصلاح است/ تاثیر طرح فروش خودرو بر افت شاخص


روند نزولی شاخص بورس کشور امروز برای چندمین روز پیاپی ادامه داشت و در کانال دو میلیون و 200 هزار واحد قرار گرفت.

- ایسنا/کرمانشاه روند نزولی شاخص بورس کشور امروز برای چندمین روز پیاپی ادامه داشت و در کانال دو میلیون و 200 هزار واحد قرار گرفت.

اگرچه این روند نزولی باعث نگرانی برخی سهام داران شده که مبادا مانند آنچه که در سال 1399 رخ داد، دوباره ریزشی در پیش باشد، اما به گفته مدیر بورس منطقه ای کرمانشاه روند نزولی شاخص بورس ناشی از اصلاح و استراحت بازار است و البته خروج نقدینگی برای حساب وکالتی خودرو نیز در این روند بی تاثیر نیست.

دکتر محمد بهمن در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه روند نزولی شاخص بورس امروز (20 اردیبهشت) نیز همچنان ادامه داشت، افزود: بعد از صعود خوبی که چندی قبل در بازار سرمایه شاهد بودیم، اکنون بازار وارد دوره اصلاح شده و افت شاخص نیز ناشی از همین اصلاح است.

وی با تاکید بر اینکه زمان اصلاح بازار چندان طول نخواهد کشید، یادآور شد: این نوسانات در بازار سرمایه طبیعی است و به افزایش عمق بازار کمک خواهد کرد.

مدیر بورس منطقه ای کرمانشاه معتقد است، موضوع مرحله دوم طرح عرضه یکپارچه خودرو و خروج نقدینگی برای افتتاح حساب وکالتی نیز در روند نزولی بازار بی تاثیر نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بورس در حال اصلاح است/ تاثیر طرح فروش خودرو بر افت شاخص

بورس در حال اصلاح است/ تاثیر طرح فروش خودرو بر افت شاخص