مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1402 ساعت 12:052023-05-10سياسي

تشکیل پرونده برای 2 نفر از مدیران شهرستان البرز


دادستان عمومی و انقلاب شهرستان البرز از پیگیری رفع معضل پسماند تصفیه خانه شهرک صنعتی البرز و تشکیل پرونده قضایی برای 2 نفر از مدیران سابق البرز به دلیل ترک فعل خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام محمد تقی زاده در تشریح این خبر گفت: دپوی پسماند مربوط به تصفیه خانه شهرک صنعتی البرز منجر به نارضایتی شهروندان، تهدید علیه بهداشت عمومی، ایجاد مخاطرات زیست محیطی و… شده بود، که بر همین اساس دادستانی شهرستان در راستای پیشگیری از وقوع جرم و احیا حقوق عامه در این موضوع ورود نمود.

وی افزود: با توجه به پیگیری های دستگاه قضایی استان و دستورات قضایی صادره از سوی دادستانی البرز، این موضوع به صورت ویژه در دست بررسی قرار گرفت و بر اساس تحقیقات به عمل آمده ترک فعل 2 نفر از مدیران سابق شهرستان به دلیل جانمایی ناصحیح به منظور دپوی پسماند شهرک صنعتی البرز محرز گردید و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شد.

این مقام قضایی استان در ادامه بیان داشت: پرونده موصوف در یکی از شعب بازپرسی در مرحله تحقیقات مقدماتی است و بدون شک کوتاهی و ترک فعل مدیران حتی پس از دوران مدیریتی آنها در صورت احراز تخلفات مورد رسیدگی قضایی قرار می گیرد و باید پاسخگو باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل پرونده برای 2 نفر از مدیران شهرستان البرز

تشکیل پرونده برای 2 نفر از مدیران شهرستان البرز