مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1402 ساعت 02:052023-05-09بين الملل

امیرعبداللهیان: امیدواریم پیامی قوی مبنی بر تمرکز ترکیه و سوریه بر راه حل سیاسی در نشست مسکو داده شود


وزیر امور خارجه در بدو ورو د به مسکو برای شرکت در نشست چهارجانبه گفت: امیدواریم در این نشست یک پیام قوی مبنی بر تمرکز ترکیه و سوریه بر راه حل سیاسی، - به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در نخستین نشست وزرای خارجه چهار کشور ایران، روسیه، سوریه و ترکیه درباره سوریه بامداد امروز (چهارشنبه) 20 اردیبهشت ماه وارد مسکو شد در جمع خبرنگاران گفت: سال گذشته شرایط خیلی سختی در منطقه ایجاد شد و احتمال بروز درگیری نظامی در مناطق نظامی سوریه از سوی ترکیه قوت گرفت، تلاش دیپلماتیک زیادی انجام شد که مانع وقوع یک جنگ و درگیری جدید در منطقه و در مرز مشترک ترکیه و سوریه بشویم.

وی افزود: شاید تکمیل کننده تلاش های جمهوری اسلامی ایران و تلاش های مشترک ایران و روسیه، نشست سران آستانه در تهران بود که به میزبانی آقای دکتر رییسی برگزار شد و خوشبختانه یکی از نتایج نشست آستانه در تهران تمرکز بر راهکار سیاسی بود.

وزیر خارجه با اشاره به نخستین نشست چهارجانبه وزرای خارجه ایران، روسیه، ترکیه و سوریه در مسکو که قرار است امروز در مسکو برگزار شود، اظهار داشت: امیدواریم گام هایی که تاکنون برداشته شده و نشست هایی که قبل از این در سطح وزرای دفاع و کارشناسان ارشد ما برگزار شد ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امیرعبداللهیان: امیدواریم پیامی قوی مبنی بر تمرکز ترکیه و سوریه بر راه حل سیاسی در نشست مسکو داده شود

امیرعبداللهیان: امیدواریم پیامی قوی مبنی بر تمرکز ترکیه و سوریه بر راه حل سیاسی در نشست مسکو داده شود