مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 اردیبهشت 1402 ساعت 19:152023-05-09سياسي

کارهای علمی و تحقیقی برای جوانی جمعیت انجام شود


استاندار گیلان با بیان اینکه برای جوانی جمعیت باید کارهای علمی و تحقیقی انجام شود گفت: در برنامه افق 10 ساله باید شرایط استان در یک برنامه پنج ساله دیده و سپس اقدامات بعدی انجام شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، اسدالله عباسی عصر سه شنبه در جلسه ستاد جمعیت و جوانان و شورای سالمندان با بیان اینکه توجه به مسائل فرهنگی در کنار مسائل اقتصادی حائز اهمیت است بیان کرد: سیاست های جوانی جمعیت باید مورد توجه همه دستگاه های ذیربط قرار گرفته و پیاده سازی شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه پیری جمعیت یکی از مهمترین معضلات استان گیلان است افزود: رویکرد دولت ارائه بسته های حمایتی برای جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی و بهورزان باید علت کاهش رشد جمعیت را رصد و ارزیابی کنند تصریح کرد: افزایش سالمندی افزایش هزینه های بخش بهداشت و درمان را در پی دارد لذا باید چاره ای اساسی برای این موضوع اندیشیده شود.

عباسی با تاکید بر گسترش فرهنگ فرزندآوری توسط رسانه ها عنوان کرد: دستگاه های اجرایی نیز باید برای رشد و جوانی جمعیت کارهای عملی مؤثر انجام دهند.

استاندار گیلان با بیان اینکه برای جوانی جمعیت باید کارهای علمی و تحقیقی انجام شود ادامه داد: در برنامه افق 10 ساله باید شرایط استان ما را در یک برنامه میان مدت پنج ساله دیده و نتایج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارهای علمی و تحقیقی برای جوانی جمعیت انجام شود

کارهای علمی و تحقیقی برای جوانی جمعیت انجام شود