مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 اردیبهشت 1402 ساعت 19:052023-05-09ورزشي

حفر چاه آب جدید در عباس آباد میامی امکان پذیر نیست


فرماندار میامی به کمبود آب در روستای عباس آباد اشاره کرد و گفت : با توجه به آزمایشات ژئوفیزیک صورت گرفته شرایط حفر چاه جدید امکان پذیر نیست.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا آشوری بعد از ظهر سه شنبه در دیدار با اعضای شورای اسلامی و دهیار روستای عباس آباد به میزبانی فرمانداری میامی، ضمن اشاره به وضعیت آب روستا، تاکید کرد: با توجه به آزمایشات ژئوفیزیک صورت گرفته شرایط حفر چاه جدید امکان پذیر نیست.

وی با بیان اینکه تأمین آب عباس آباد باید از منابع موجود ممکن و استفاده از چاه آب شرب روستا، صورت گیرد، افزود: روستای عباس آباد از ظرفیت و پتانسیل بالای نیروی انسانی و همچنین گردشگری برخوردار است که برای توسعه پایدار روستا می بایست از همه ظرفیت ها استفاده کرد.

فرماندار میامی با بیان اینکه آسفالت معابر، جدول گذاری، سنگ فرش روستا، و لایروبی قنوات و.

در زمره اقدامات خوبی است که در عباس آباد میامی صورت گرفته اما نیاز است که این اقدامات تقویت شود.

آشوری با بیان اینکه پیگیری هایی انجام شده تا تجهیزات خانه ورزش روستای عباس آباد اختصاص یابد، افزود: نیاز است که در زمینه تأمین فضای مناسب ورزشی برای جوانان عباس آباد، دهیاری و شورای اسلامی اهتمام داشته باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حفر چاه آب جدید در عباس آباد میامی امکان پذیر نیست

حفر چاه آب جدید در عباس آباد میامی امکان پذیر نیست