مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 اردیبهشت 1402 ساعت 13:502023-05-09سياسي

مولفه های کار تشکیلات در هیئات حسینی بررسی شد


سلسله نشست های هیئت و تشکیلات با موضوع مؤلفه های کار تشکیلاتی در حسینی در سالن جلسات جامعه ایمانی مشعر برگزار شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سلسله نشست های هیئت و تشکیلات با موضوع مؤلفه های کار تشکیلاتی در حسینی در سالن جلسات جامعه ایمانی مشعر برگزار شد.

در این جلسه، رحمان یاسی اظهار کرد: تشکیلات، مجموعه ای انسانی است که تحت مدیریت رهبری معین با دارا بودن برنامه و سازوکار منظم، دستیابی به آرمان و هدف مشخصی را محقق می سازد.

وی با اشاره به اینکه آرمان و هدف، نظم، رهبر و افراد چهار رکن اساسی هر تشکیلات هستند، مطرح کرد: آرمان و هدف رکن محوری است چراکه سایر ارکان حول این محور تشکیل شده اند.

در یک تشکیلات، تمام اعضا نسبت به آرمان و هدف مشخص آشنا هستند و برای تحقق آن تلاش می کنند.

وی با بیان اینکه در سازمان ها، رهبر و مدیر سازمان انتصابی است، عنوان کرد: در تشکیلات، رهبر یک وجه خودجوش دارد، درنتیجه افراد نیز نسبت به این فرد، همسو و هم گرا هستند.

یاسی با اشاره به اینکه در سازمان ها افراد آموزش دیده در اولویت هستند، خاطرنشان کرد: در تشکیلات وجود نیروهای با انگیزه و علاقه مند اولویت بیش تری دارد.

تشکیلات بستری برای رشد افراد هستند، یک تشکیلات برای اینکه بتواند به اهداف و آرمان خود دست پیدا کند، باید از نظم برخوردار باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مولفه های کار تشکیلات در هیئات حسینی بررسی شد

مولفه های کار تشکیلات در هیئات حسینی بررسی شد