مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اردیبهشت 1402 ساعت 15:502023-05-08ورزشي

حذف پنجمین بوکسور ایران از مسابقات قهرمانی جهان


در جریان مسابقات قهرمانی جهان تاشکند پوریا امیری در دومین دیدار خود شکست خورد و از گردونه مسابقات خارج شد.

- در جریان مسابقات قهرمانی جهان تاشکند پوریا امیری در دومین دیدار خود شکست خورد و از گردونه مسابقات خارج شد.

به گزارش ایسنا، امروز در هشتمین روز از مسابقات بوکس قهرمانی جهان تاشکند، پوریا امیری در وزن 92 کیلوگرم در دومین مبارزه خود به مصاف نارک ماناسیان از ارمنستان رفت که با نتیجه 5 بر صفر شکست خورد و از دور مسابقات کنار رفت.

او در اولین دیدار مقابل حریفی از قرقیزستان به برتری رسیده بود.

پیش از این امین مجنونی در وزن 86 کیلوگرم، میثم قشلاقی در وزن 80 کیلوگرم و علی حبیبی نژاد در وزن 67 کیلوگرم در اولین دیدارهای خود مغلوب شدند از دور مسابقات کنار رفتند.

عبدالمالکی هم که در دور اول پیروز شده بود در دیدار دوم شکست خورد و حذف شد.

دانیال شه بخش در ادامه مسابقات امروز باید مقابل سیمئونوف روسنوف بلغاری مبارزه می کند.

هدایت این نفرات برعهده همایون امیری و محمود نهتانی به عنوان مربی است.

بیست و دومین دوره مسابقات قهرمانی جهان 2023 با حضور 539 بوکسور از 107 کشور در 13 وزن از روز دوشنبه 11 اردیبهشت به میزبانی تاشکند ازبکستان آغاز شد و به مدت 14 روز ادامه خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حذف پنجمین بوکسور ایران از مسابقات قهرمانی جهان

حذف پنجمین بوکسور ایران از مسابقات قهرمانی جهان