مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اردیبهشت 1402 ساعت 14:352023-05-08سياسي

پاسخ رییس مجلس به تذکر نماینده فلاورجان

پاسخ رییس مجلس به تذکر نماینده فلاورجان

نماینده مردم فلاورجان در مجلس در خصوص اینکه ناطقان نتوانسته اند سه جلسه نطق خود را قرائت کنند، به هیات رییسه مجلس تذکر داد.

- به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، سید ناصر موسوی لارگانی در نشست علنی امروز (دوشنبه 18 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری با استناد به ماده 105 آیین نامه داخلی مجلس خطاب به رییس مجلس گفت: در این ماده قیده شده که در هر جلسه رسمی به جز جلسات بررسی لوایح برنامه توسعه، بودجه سالانه، استیضاح یا رأی اعتماد وزیران، 3 نفر از نمایندگان می توانند به نوبت و براساس فهرستی که از قبل به قید قرعه توسط هیات رییسه تنظیم شده است، حداکثر به مدت 7 دقیقه نطق نمایند، همچنین 2 نفر از نمایندگانی که در آن جلسه نوبت نطق نداشته باشند، به جهت مسائل ضروری می توانند یک ساعت قبل از شروع جلسه در سامانه مخصوص یا دستگاه الکترونیکی ثبت نام کرده و حداکثر به مدت 5 دقیقه نطق کنند، در صورتی که بیش از دو نفر باشند، باید قرعه کشی شود .

نماینده مردم فلاورجان در مجلس یازدهم افزود: در حال حاضر سه جلسه است که ناطقان نتوانسته اند نطق خود را قرائت کنند، نمی دانم استناد هیات رییسه به کدام بند یا ماده آیین نامه است که نطق ها را تعطیل کرده اند ، یعنی استثنائات در ماده 105 آیین نامه داخلی مشخص شده است، بدون اینکه هیچ دلیلی را اعلام کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پاسخ رییس مجلس به تذکر نماینده فلاورجان

پاسخ رییس مجلس به تذکر نماینده فلاورجان