مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اردیبهشت 1402 ساعت 13:402023-05-08سياسي

مخبر: برنامه هفتم توسعه فرصت مناسبی برای حل مشکلات فرهنگی در پنج سال آینده است


در جلسه ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور که به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد، بر ضرورت تخصیص صد درصدی اعتبارات فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در استان ها و همچنین حضور کمیته ای از شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهادها و وزارتخانه های مرتبط با .

- در جلسه ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور که به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد، بر ضرورت تخصیص صد درصدی اعتبارات فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در استان ها و همچنین حضور کمیته ای از شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهادها و وزارتخانه های مرتبط با فرهنگ در تدوین برنامه هفتم توسعه کشور تاکید شد.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر صبح امروز (دوشنبه) در این جلسه با اشاره به تدوین برنامه هفتم توسعه کشور در دولت تأکید کرد: تنظیم برنامه هفتم توسعه شاکله اداره پنج سال آینده کشور را نشانه گیری می کند و ضرورت دارد کمیته ای از مجلس شورای اسلامی، دولت و اعضای حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی در تدوین برنامه هفتم توسعه کشور مشارکت پررنگ و جدی داشته باشند چرا که با یک حرکت سنجیده و با در نظر گرفتن تمام جوانب می توان پنج سال آینده فرهنگی کشور را تضمین کرد.

وی با تأکید بر تخصیص صد در صدی اعتبارات فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در استان ها افزود: دولت سیزدهم به ویژه در مصوبات دور دوم سفرها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مخبر: برنامه هفتم توسعه فرصت مناسبی برای حل مشکلات فرهنگی در پنج سال آینده است

مخبر: برنامه هفتم توسعه فرصت مناسبی برای حل مشکلات فرهنگی در پنج سال آینده است