مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اردیبهشت 1402 ساعت 13:102023-05-08اجتماعي

ورود به مناطق حفاظت شده همدان تا 15 خرداد ممنوع است

ورود به مناطق حفاظت شده همدان تا 15 خرداد ممنوع است

ورود به مناطق حفاظت شده استان در راستای مراقبت از حیات وحش در فصل زاد و ولد از 15 اردیبهشت تا 15 خرداد ماه سال جاری ممنوع است.

- مهدی صفی خانی در گفت وگو با خبرنگار فارس در همدان از ممنوعیت ورود افراد و گروه ها به مناطق حفاظت شده استان از 15 اردیبهشت تا 15 خرداد خبر داد و اظهار کرد: این ممنوعیت به دلیل زادآوری وحوش به خصوص گونه های قوچ و میش، کل و بز و برخی از گوشتخواران و پرندگان در مناطق حفاظت شده اعمال شده است.

وی با بیان اینکه مراقبت از حیات وحش در فصل زاد و ولد یک وظیفه همگانی است گفت: به دلیل نیاز حیات وحش به آرامش محیط، بازدید افراد؛ گروه ها و گردشگران از مناطق حفاظت شده همدان در این تاریخ ممنوعیت دارد.

معاون محیط زیست طبیعی همدان یادآور شد: هر ساله با فرا رسیدن فصل زایش وحوش و با هدف تامین فضای ایمن و امن برای زاد و ولد حیوانات و جلوگیری از پراکنش وحوش در فصل زایمان، ورود به مناطق حساس که نیاز به امنیت بیشتری دارد ممنوع اعلام می شود.

وی خاطرنشان کرد: کنتر مستمر و شبانه روزی ماموران اجرایی یگان حفاظت محیط زیست از 15 اریبهشت شدت می گیرد و یگان حفاظت محیط زیست اقدام به برپایی چادر در مناطق حفاظت شده در ارتفاعات و مناطق حساس می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود به مناطق حفاظت شده همدان تا 15 خرداد ممنوع است

ورود به مناطق حفاظت شده همدان تا 15 خرداد ممنوع است