مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اردیبهشت 1402 ساعت 12:302023-05-08سياسي

ذاکر: نهضت ملی برای شناسایی بیماران اوتیسم راه اندازی شود


یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به افزایش بیماری اوتیسم در کشور گفت: نهضت ملی برای شناسایی بیماران صعب العلاج و اوتیسم قبل و بعد از ازدواج راه اندازی شود تا کشور دچار مشکل نشود.

- یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به افزایش بیماری اوتیسم در کشور گفت: نهضت ملی برای شناسایی بیماران صعب العلاج و اوتیسم قبل و بعد از ازدواج راه اندازی شود تا کشور دچار مشکل نشود.

به گزارش ایسنا، سلمان ذاکر در جلسه علنی امروز (دوشنبه) در تذکری گفت: سلامی در تذکر وزیر بهداشت و رییس سازمان بهزیستی گفت: امروز شاهد افزایش بیماران صعب العلاج و اوتیسم در کشور هستیم؛ این سوال برای مردم وجود دارد که چقدر بستر شناسایی این بیماری و حمایت های بعد از آن وجود دارد.

وی توضیح داد: خانواده ها بعد از 5 سال متوجه بیماری فرزندشان می شوند؛ در این شرایط کوتاهی هایی در حوزه های حمایتی بهزیستی همچون یش بینی مراکز درمانی، تفریحی، آموزشی و گفتاردرمانی وجود دارد؛ لازم است نهضت ملی برای شناسایی بیماران صعب العلاج و اوتیسم قبل و بعد از ازدواج راه اندازی شود تا کشور دچار مشکل نشود.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ذاکر: نهضت ملی برای شناسایی بیماران اوتیسم راه اندازی شود

ذاکر: نهضت ملی برای شناسایی بیماران اوتیسم راه اندازی شود