مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اردیبهشت 1402 ساعت 11:402023-05-08پزشكي

تب شالیزار در کمین کشاورزان گیلانی


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به فصل زراعی و خطر «تب شالیزار» برای کشاورزان گفت: شالیکاران رعایت نکات ایمنی و بهداشتی را در این فصل جدی بگیرند.

- رشت- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به فصل زراعی و خطر تب شالیزار برای کشاورزان گفت: شالیکاران رعایت نکات ایمنی و بهداشتی را در این فصل جدی بگیرند.

به گزارش خبرنگار مهر ، عقیل قلی پور پیش از ظهر دوشنبه در گفتگو با رسانه ها به فصل زراعی در گیلان و خطر شیوع تب شالیزار اشاره کرد و گفت: بیماری لپتوسپیروز یا تب شالیزار یک بیماری باکتریایی است و در فصول کشاورزی و آغاز نشاء برنج در استان های شمالی، به دلیل آلودگی آب ها به فضولات جانورانی مانند موش، خرگوش، سگ و خوک شروع می شود.

وی افزود: شایع ترین عوامل شیوع این بیماری تماس زخم های باز با آب و خاک آلوده در زمان فعالیت در شالیزارها است بنابراین شالیکاران زخم های باز خود را مداوا کنند و مراقب انتقال بیماری از این طریق باشند.

قلی پور با اشاره به اینکه این باکتری از طریق ادرار حیوانات و جوندگان وارد آب می شود و می تواند چندین ماه در آب زنده بماند، اضافه کرد: علائم این بیماری مشابه بیماری آنفولانزا است که مبتلایان به آن در 90 درصد موارد پس از یک هفته بهبود خواهند یافت، اما 10 درصد بقیه دچار عفونت شدید و نارسایی کلی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تب شالیزار در کمین کشاورزان گیلانی

تب شالیزار در کمین کشاورزان گیلانی