مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اردیبهشت 1402 ساعت 09:002023-05-08اقتصادي

طرح نهضت ملی مسکن در شیروان، هنوز لَنگ تأمین زمین است/ آقای استاندار سری به شهرتان بزنید!


اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای استان پیشرفت یکسانی ندارد، هم اکنون شهرهای اسفراین، بجنورد و جاجرم پیشرفت خوبی داشته اند اما گویی فقط شیروان با مشکل تأمین زمین روبروست و با گذشت 2 سال هنوز این طرح روی کاغذ است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، رزیتا ولی زاده، بااینکه طرح اقدام مسکن ملی پشتوانه قانونی جهش تولید مسکن را به همراه دارد و دولت سیزدهم عزمش را جزم کرده تا این طرح را با موفقیت به انجام برساند، اما نشانه هایی از اجرای خوب آن برای مردم شیروان وجود ندارد.

باوجوداینکه در همه شهرهای استان خراسان شمالی این طرح شروع شده، اما اجرای آن در شهرهای استان پیشرفت یکسانی ندارد، هم اکنون شهرهای اسفراین، بجنورد و جاجرم پیشرفت خیلی خوبی داشته اند و گویی فقط شیروان با مشکل تأمین زمین روبروست.

تأمین زمین از این کوی به آن کوی! شهرستان شیروان که با جمعیتی بالغ بر 82 هزار نفر به عنوان دومین شهر بزرگ خراسان شمالی است، در بحث مسکن ملی بیش از 10 هزار نفر  ثبت نام کرده اند و از این تعداد یک هزار و 460 نفر آورده اولیه خود را واریز کردند.

در ابتدا مقرر شد جانمایی این طرح در محل مسکن مهر (کوی وحدت) باشد که با توجه به مشکلات زیرساختی این محل، متقاضیان با آن مخالفت کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرح نهضت ملی مسکن در شیروان، هنوز لَنگ تأمین زمین است/ آقای استاندار سری به شهرتان بزنید!

طرح نهضت ملی مسکن در شیروان، هنوز لَنگ تأمین زمین است/ آقای استاندار سری به شهرتان بزنید!