مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 اردیبهشت 1402 ساعت 17:502023-05-07سياسي

بی ثباتی در فنی و حرفه ای هرمزگان/ معارفه مدیرکل جدید در سکوت خبری


معرفی مدیرکل جدید فنی و حرفه ای هرمزگان در سکوت خبری در روزهای گذشته به فاصله 8 ماه از انتصاب مدیر قبلی سبب برخی نگرانی ها در زمینه نقش آفرینی این اداره کل در افق آینده استان شده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، مدیر کل جدید بهزیستی هرمزگان چند روز پیش و در سکوت خبری و به فاصله 8 ماه از انتصاب مدیرکل قبلی این سازمان معارفه شد.

حسینی نیا که پیش از این مدیر کل کمیته امداد فارس بوده، مدیرکل جدید فنی و حرفه ای هرمزگان شده که جایگزین علی زاده در این پست شد.

جدای از نبود اطلاعاتی از سوابق مدیرکل جدید در حوزه فنی و حرفه ای، برخی خبرها نیز حکایت از وجود برخی از واکنش ها از سوی نمایندگان استان دارد.

بی توجهی به منابع انسانی هرمزگان همواره دغدغه مسؤولان عالی استان از جمله نماینده ولی فقیه در هرمزگان نیز بوده است و انجام انتصاباتی با فقدان تجربه کافی در این زمینه عملا موجب افت جایگاه این اداره کل در افق آینده توسعه استان بخصوص در حوزه توسعه صنعتی خواهد شد.

نکته آن که اداره کل فنی و حرفه ای تاکنون مدیر بومی نداشته و اگر چه در مقاطعی مدیران توانمندی از این سو و آن سوی کشور بر این سازمان گمارده شده اما بدون شک انتخاب نیروهایی از درون این سازمان و آشنا با استان که بتواند با احاطه و توان بیشتری بر مسائل و موضوعات استان متمرکز شوند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بی ثباتی در فنی و حرفه ای هرمزگان/ معارفه مدیرکل جدید در سکوت خبری

بی ثباتی در فنی و حرفه ای هرمزگان/ معارفه مدیرکل جدید در سکوت خبری