مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 اردیبهشت 1402 ساعت 14:052023-05-07سياسي

مشکل اعضای تعاونی مسکن بسیج مریوان پس از 7 سال حل شد


در پی سفر رییس قوه قضاییه به استان کردستان و پیگیری ویژه مسائل استان و مردم منطقه، مشکل 549 نفر از اعضای تعاونی مسکن بسیج مریوان موسوم به پلاک «16» پس از 7 سال حل شد.

- به گزارش گروه قضایی خبرگزاری فارس به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، در پی سفر رییس قوه قضاییه به استان کردستان و پیگیری ویژه مسائل استان و مردم منطقه، مشکل 549 نفر از اعضای تعاونی مسکن بسیج مریوان موسوم به پلاک 16 پس از 7 سال حل شد.

  رییس کل دادگستری استان کردستان در این رابطه اظهار کرد: در پی سفر استانی رییس قوه قضاییه به کردستان و با ورود دستگاه قضا و در ادامه روند ساماندهی تعاونی های مسکن استان، مشکلات مربوط به این تعاونی مسکن حل و فصل شد.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: در این راستا از سال گذشته و با تشکیل کارگروهی متشکل از دادستانی، فرمانداری و شهرداری مریوان توافق نامه هایی میان اعضای تعاونی مسکن و شهرداری تنظیم و مقرر شد تا شهرداری برابر مقررات نسبت به صدور پروانه ساختمانی برای افرادی که دارای قولنامه مالکیت هستند، اقدام کند.

 رییس کل دادگستری استان کردستان افزود:  بدنبال سفر حجت الاسلام محسنی اژه ای به استان و دستورات قوه قضاییه، مشکلات این اعضای تعاونی پس از هفت سال حل و فصل شد و جهت تشریفات قانونی اخذ پروانه ساختمانی به اعضاء این تعاونی اعلام شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکل اعضای تعاونی مسکن بسیج مریوان پس از 7 سال حل شد

مشکل اعضای تعاونی مسکن بسیج مریوان پس از 7 سال حل شد