مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 اردیبهشت 1402 ساعت 11:052023-05-07اقتصادي

یک میلیون راننده در صف بیمه تأمین اجتماعی


مدیرعامل اتحادیه تعاونی های تاکسیرانی کشور گفت: در حال حاضر یک میلیون نفر راننده تاکسی و حمل و نقل عمومی بدون بیمه در صف بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند.

- محمد رجاییه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد بیمه رانندگان تاکسی و حمل و نقل عمومی گفت: مسأله بیمه رانندگان تاکسی بین سازمان تأمین اجتماعی و سازمان هدفمندی یارانه ها بلاتکلیف مانده و در حالی که باید تعداد رانندگان بیمه شده در کشور به 2 میلیون نفر برسد، اما در عمل 700 هزار نفر راننده بیمه شده اند که این رقم شامل رانندگان تاکسی و بخش حمل و نقل عمومی است.

وی گفت: در بخش رانندگان تاکسی 40 درصد از افراد بیمه هستند و 60 درصد هنوز بیمه ندارند.

البته برخی افراد از مشاغل دیگر به نام راننده تاکسی بیمه شده اند، در این زمینه با سازمان تأمین اجتماعی مذاکره و قرار شد، یک سایت برای پالایش رانندگان واقعی طراحی کنند و کسانی که راننده نیستند، از شمول بیمه خارج شوند، اما هنوز سازمان تأمین اجتماعی موفق به راه اندازی این سایت نشده است و سایت ثبت نام رانندگان تاکسی و حمل و نقل عمومی هنوز باز نشده است.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های تاکسیرانی کشور گفت: سازمان تأمین اجتماعی می گوید سازمان هدفمندی یارانه ها اجازه باز کردن سایت ثبت نام را نمی دهد و منابع بودجه ای برای بیمه کردن ران


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک میلیون راننده در صف بیمه تأمین اجتماعی

یک میلیون راننده در صف بیمه تأمین اجتماعی