مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 اردیبهشت 1402 ساعت 19:052023-05-06سياسي

مسؤولان فرهنگ مردم را از آسیب های بیگانه حفظ کنند


نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه وظیفه شورای فرهنگ عمومی، تقویت فرهنگ عمومی جامعه است گفت: ما به برکت این مردم مسئولیت گرفتیم و اکنون وظیفه داریم فرهنگ مردم را از آسیب های بیگانه حفظ کنیم.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، آیت الله سید علیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در  خراسان جنوبی امروز در شورای فرهنگ عمومی استان که با حضور دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و استاندار خراسان جنوبی برگزار شد با تأکید بر اینکه وظیفه شورای فرهنگ عمومی، تقویت فرهنگ عمومی جامعه است اظهارداشت: ما به برکت این مردم مسئولیت گرفتیم و اکنون وظیفه داریم فرهنگ مردم را از آسیب های بیگانه حفظ کنیم.

وی گفت: انقلاب اسلامی در ذات خودش معجزه قرن است و هدف نهایی آن رسیدن به تمدن اسلامی است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه راه های عظیم و ناباوری را جلو آمدیم و راه های سخت و خرمشهرهای دیگر در پیش داریم، افزود: تحقق هر امری مبتنی بر دو اصل وجود مقتضی و نبود مانع است.

امام جمعه بیرجند با اشاره به اینکه مقتضی وجود دارد و دلیلش قریب 45 سال است که مردم با وجود همه مشکلات پای این نظام اسلامی ایستادند و توقع آنان پیاده شدن اسلام و عدالت است، گفت: اما مانع هم وجود دارد که بخشی از موانع بیرونی است و دشمنان تمام گزینه ها را به صورت بین المل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسؤولان فرهنگ مردم را از آسیب های بیگانه حفظ کنند

مسؤولان فرهنگ مردم را از آسیب های بیگانه حفظ کنند