مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 اردیبهشت 1402 ساعت 09:402023-05-06اجتماعي

کمبود مدرسه در تیران با مشارکت خیران جبران می شود


مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون گفت: به مشارکت خیران و ایجاد نهضت مدرسه سازی در دو شهر تیران و عسگران برای رفع کمبود محیط آموزشی نیاز داریم.

- ایسنا/اصفهان مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون گفت: به مشارکت خیران و ایجاد نهضت مدرسه سازی در دو شهر تیران و عسگران برای رفع کمبود محیط آموزشی نیاز داریم.

عباس سلطانی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه جریان و نهضت مدرسه سازی در مناطق روستایی تیران و کرون در سه سال گذشته تاکنون شکل گرفته، اظهار کرد: هم افزایی مردم و کمک خیران در موفقیت این موضوع مؤثر بوده است.

وی افزود: در دو شهر تیران و عسگران به احداث مدرسه بیشتر نیاز داریم و با تشکیل نهضت مدرسه سازی شاهد رفع این نیاز خواهیم بود.

مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون ادامه داد: با توجه به مهاجرت و سکونت در تیران و فرسودگی مدارس قبلی به محیط آموزشی نیاز داریم.

وی یادآور شد: خیران در تیران همت خوبی در گذشته برای مدرسه سازی داشته اند و نیاز است تا این موضوع ادامه پیدا کند.

به گفته سلطانی، پس از احداث مدارس جدید، اداره کل نوسازی، تجهیزات مورد نیاز مدارس را فراهم خواهد ساخت تا این مراکز به بهره برداری برسد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر 30 مدرسه در این شهرستان به همت خیران و مجامع خیریه در حال ساخت است که برآورد هزینه برای هر محیط آموزشی 6 کلاسه حدود 60 می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمبود مدرسه در تیران با مشارکت خیران جبران می شود

کمبود مدرسه در تیران با مشارکت خیران جبران می شود