مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 اردیبهشت 1402 ساعت 14:102023-05-05سياسي

انسان سازی اصلی ترین مسئولیت معلمان محسوب می شود


نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان گفت: معلمان در حوزه و دانشگاه وظیفه انسان سازی دارند و این امر اصلی ترین مسئولیت آنها محسوب می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله سید کاظم نورمفیدی در خطبه های سیاسی عبادی نماز جمعه گرگان اظهار کرد: ایرانیان از قبل و مخصوصاً بعد از اسلام ملتی با اصالت و با هویت بودند، ایران سرزمینی ریشه دار است که باید به آن افتخار کنیم.

امام جمعه گرگان گفت: استکبار جهانی و غربی ها در تلاش هستند تا ملت های جهان را مردمی با پشتوانه و فرهنگ ناچیز نشان بدهند، در حالی که این رویکرد آنها یک دروغ بزرگ در مقطع تاریخ فعلی جهان است.

وی بیان کرد: ما در کشور ایران اندیشمندان بزرگی همچون ملاصدرا، شیخ صدوق و شیخ مرتضی داشتیم که افتخار این سرزمین تلقی می شوند.

نورمفیدی گفت: در ظاهر امر، معلمان در کلاس های درس شیمی، فیزیک، فلسفه و یا منطق تدریس می کنند اما این مقوله بخش کوچکی از وظایف و مسئولیت های مهم آنها تلقی می شود.

نماینده ولی فقیه در گلستان اضافه کرد: معلمان در حوزه و دانشگاه وظیفه انسان سازی دارند و این امر اصلی ترین مسئولیت آنها محسوب می شود، رفتار معلم، اخلاق معلم و اعتقاد معلم باید سازنده باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انسان سازی اصلی ترین مسئولیت معلمان محسوب می شود

انسان سازی اصلی ترین مسئولیت معلمان محسوب می شود