مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 اردیبهشت 1402 ساعت 23:552023-05-04اقتصادي

رشد دانش فنی در پرورش میگو به رشد تولید می انجامد


اقدامات شرکت دانش بنیان فرادانه در توزیع علم تولید پرورش میگو می تواند سبب افزایش تولید و ارتقای کیفیت میگوی ایران شود.

- مانوج شارما متخصص جهانی پرورش میگوی جهان از کشور هندوستان امروز در حاشیه سمینار آموزشی روش های نوین پرورش میگو که به همت شرکت دانش بنیان فرادانه در اتاق بازرگانی بندرعباس برگزار شد، اظهار کرد: شرکت فرادانه ایران از من خواست تا درباره بیماری های میگو و راههای مقابله با آنها که سبب تلفات زیادی به تولیدکنندگان میگوی ایرانی شده به ایران سفر و تجربیات خودم را در اختیار آنان قرار دهم.

وی با بیان این که بیماری های میگو سبب افزایش تلفات و کاهش بازدهی مزارع پرورش میگو می شود و من تجربیات 25 ساله خودم را امروز در اختیار تولیدکنندگان میگوی ایران قرار دادم، عنوان کرد: پرورش دهندگان ایرانی را برادر خودم می دانم و خوشحالم که می بنیم استقبال بسیار خوبی نیز از این سمینار شده بود.

شارما تأکید کرد: رشد دانش فنی در پرورش میگو به رشد تولید می انجامد و به همه تولیدکنندگان اعلام می کنم که جز با نظم در انجام کارها نمی توان بر بیماری ها غلبه کرد.

این متخصص جهانی تولید و پرورش میگو گفت: ایران با سواحل طولانی یکی از پرظرفیت ترین کشورهای تولید میگو است و اگر این ظرفیت با دانش تلفیق شود، تولید فراوانی بدنبال خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رشد دانش فنی در پرورش میگو به رشد تولید می انجامد

رشد دانش فنی در پرورش میگو به رشد تولید می انجامد