مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 اردیبهشت 1402 ساعت 08:302023-05-04اقتصادي

موافقت وزارت کشور با تأسیس 2 دهیاری در بخش مرکزی قرچک


بخشدار مرکزی قرچک از موافقت وزارت کشور با تأسیس دو دهیاری در بخش مرکزی این شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مجید قیصرپناه صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران از موافقت وزارت کشور با تأسیس 2 دهیاری در بخش مرکزی قرچک خبر داد.

بخشدار مرکزی قرچک گفت: با موافقت وزارت کشور، روستاهای محمودآباد طباطبایی و رضی آباد از توابع بخش مرکزی قرچک دارای دهیاری شدند.

قیصرپناه اظهار داشت: با توجه به شرایط جمعیتی و نیاز به استقرار واحد دهیاری به منظور پیگیری امور مربوط به پیشرفت این مناطق، درخواست تأسیس دهیاری جدید در 2 روستای قرچک با پیگیری فرمانداری شهرستان و استانداری تهران، به وزارت کشور ارائه شد.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری های صورت گرفته، برای دو روستای محمودآباد طباطبایی و رضی آباد که پیش از این از شورای اسلامی برخوردار بودند، کد آبادی صادر شده و به زودی با صدور احکام، دهیاران این دو روستا به زودی معرفی می شوند.

قیصرپناه افزود: با تأسیس این 2 دهیاری جدید، شمار روستاهای دارای دهیاری شهرستان قرچک به 10 روستا رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

موافقت وزارت کشور با تأسیس 2 دهیاری در بخش مرکزی قرچک

موافقت وزارت کشور با تأسیس 2 دهیاری در بخش مرکزی قرچک