مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 ساعت 19:402023-05-03سياسي

تنش آبی 3000 روستای کشور در دولت سیزدهم برطرف شد


مشاور وزیر و رییس قرارگاه جهاد آبرسانی وزارت نیرو با بیان این که رویکرد دولت در حوزه آب جهادی است، گفت: در دو سال گذشته تأمین کمی و کیفی آب شرب سه هزار روستای کشور انجام شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، میثم جعفرزاده، عصر چهارشنبه در حاشیه بازدید از روستاهای نوار مرزی گنبدکاووس اظهارکرد: 15 روستای گنبدکاووس تنش آبی جدی دارند که با پنج تانکر آبرسانی به روستاهای نوار مرزی انجام می شود و تا یک ماه آینده سه تانکر جدید به ناوگان آبرسانی گنبدکاووس اضافه خواهد شد.

مشاور وزیر نیرو و رییس قرارگاه جهاد آبرسانی وزارت نیرو افزود: رویکرد دولت سیزدهم در حوزه آبرسانی روستایی جهادی است و در دو سال گذشته تأمین کمی و کیفی آب شرب سه هزار روستا انجام شده است.

وی افزود: این طرح در 430 روستای استان گلستان با اعتبار 600 میلیارد تومان در حال انجام است.

جعفرزاده گفت: فازهای پنج و 6 مجتمع آبرسانی فجر نوار مرزی در حوزه محرومیت زدایی دیده شده اما اعتبار آن کم بوده است لذا در قرارداد جدید جهاد آبرسانی که بین قرارگاه امام حسن (ع) و وزارت نیرو در حال تبادل است این فازها با اعتبار 700 میلیارد تومان جز اولویت های وزارت نیرو قرار گرفت.

مشاور وزیر نیرو و رییس قرارگاه جهاد آبرسانی وزارت نیرو بیان کرد: در راستای اجرای طرح آب شیرین کن شهر کرند به لحاظ تأمین آب مشکل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تنش آبی 3000 روستای کشور در دولت سیزدهم برطرف شد

تنش آبی 3000 روستای کشور در دولت سیزدهم برطرف شد