مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 ساعت 17:102023-05-03اقتصادي

لرستان می تواند به پایگاه صادرات و فروش انواع آبزیان تبدیل شود


لرستان می تواند به پایگاه صادرات و فروش انواع آبزیان تبدیل شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، کیارش بیرانوند امروز چهارشنبه در همایش ملی شیلات در خرم آباد با اشاره به ظرفیت لرستان در حوزه آبزی پروری، اظهار داشت: تولیدات لرستان در حوزه ماهیان سردابی و گرمابی حدود 32 هزار تن است، اگر سیل نبود قطعاً این رقم به 35 هزار تن افزایش پیدا می کرد.

وی افزود: در حال حاضر 10 هزار تن زیر ساخت برای احداث مجتمع پرورش ماهی در استان وجود دارد که به ظرفیت آبزی پروری استان اضافه می شود.

مدیرکل شیلات لرستان، گفت: با سیاست و برنامه ریزی سازمان شیلات یک جهش خوب را در حوزه شیلات در استان داریم و قطعاً شاهد یک انقلاب در حوزه آبزی پروری خواهیم بود.

بیرانوند با اشاره به اینکه اعتبارات شیلات لرستان در گذشته بسیار اندک بود، عنوان کرد: اما سال گذشته اعتبار شیلات به 60 میلیارد تومان افزایش پیدا کرد، علاوه بر این با فروش املاک و پروژه ها تا پنج سال می توان سالانه 15 میلیارد تومان درآمد داشت.

وی گفت: اداره کل شیلات لرستان در حال حاضر به لحاظ نیرو و تجهیزات هم در وضعیت خوبی قرار دارد.

مدیرکل شیلات لرستان، گفت: پنج پروژه جدید آبزی پروری در استان تعریف شده که سال گذشته کلنگ دو پروژه بر زمین زده شد و امسال هم عملیات اجرایی سه پروژه دیگر بر زمین زده می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لرستان می تواند به پایگاه صادرات و فروش انواع آبزیان تبدیل شود

لرستان می تواند به پایگاه صادرات و فروش انواع آبزیان تبدیل شود