مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 ساعت 15:302023-05-03سياسي

محل دفن زباله سراوان تا پایان آبان برای همیشه بسته می شود


معاون امور عمرانی استاندار گیلان با بیان اینکه پروژه بهسازی محل دفن زباله سراوان تاکنون 35 درصد پیشرفت داشته است، گفت: این محل تا پایان آبان برای همیشه بسته می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مسعود کاظمی ظهر چهارشنبه در گفتگو با رسانه ها ضمن تقدیر از صبر و حوصله مردم سراوان طی 39 سال اخیر اظهار کرد: از ابتدای شروع به کار دولت و با تأکیدات وزارت کشور، استانداری تمام تلاش خود را برای پایان مشکلات دفنگاه زباله که سبب نارضایتی مردم و اهالی منطقه سراوان شده بود، آغاز و بر اساس تعهدی که به مردم داده بودیم، تلاش شد تا قبل از پایان سال گذشته از ورود زباله به سراوان جلوگیری شود.

وی افزود: برای تکمیل فرآیند بهسازی محل دفن زباله سراوان، بر اساس نظر کارشناسان و قرارداد منعقد شده شهرداری رشت با پیمانکار پروژه، نیاز به استفاده از زباله های برگشتی به عنوان مصالح ساختمانی است.

کاظمی ادامه داد: به همین منظور و برای جلوگیری از اتلاف منابع، با تعامل با مردم خوب و فهیم سراوان، مقرر شد تا اتمام پروژه بهسازی محل دفن زباله در پایان آبان ماه سال جاری، موقتاً شاهد انتقال برگشتی ها به سراوان باشیم.

وی با بیان اینکه پروژه بهسازی محل دفن زباله سراوان تاکنون 35 درصد پیشرفت داشته است، گفت: به مردم سراوان اطمینان می دهیم به محض تکمیل پروژه بهسازی تا پایا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محل دفن زباله سراوان تا پایان آبان برای همیشه بسته می شود

محل دفن زباله سراوان تا پایان آبان برای همیشه بسته می شود