مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 ساعت 11:502023-05-03اقتصادي

با یک تیر دو هدف بزنید


نتایج بررسی جدید نشان می دهد که پرورش قارچ های خوراکی در نزدیکی درختان می تواند غذای میلیون ها نفر را فراهم کند و با جذب کربن به کاهش اثرات تغییرات آب وهوایی کمک کند.

- ایسنا/خراسان رضوی نتایج بررسی جدید نشان می دهد که پرورش قارچ های خوراکی در نزدیکی درختان می تواند غذای میلیون ها نفر را فراهم کند و با جذب کربن به کاهش اثرات تغییرات آب وهوایی کمک کند.

به نقل از ویفروم، محققان اظهار کردند که رشد قارچ به عنوان یک منبع غذایی انبوه، کاشت درختان را تشویق می کند و در عین حال تقاضا برای جنگل زدایی را کاهش می دهد.

قارچ های خوراکی منبع سالم و ارزشمندی از پروتیین، فیبر، آنتی اکسیدان ها و سلنیوم هستند همچنین، ماده معدنی دارند که از عفونت ها و آسیب سلولی محافظت می کنند.

بیانیه مطبوعاتی دانشگاه استرلینگ اسکاتلند نشان داد که پرورش قارچ های خوراکی در مجاورت درختان نه تنها می تواند غذای میلیون ها نفر را تامین کند بلکه می تواند اثرات تغییرات آب وهوایی را با جذب کربن کاهش دهد.

درختان و قارچ ها یک رابطه همزیستی دارند و پرورش قارچ به عنوان یک منبع غذایی انبوه، کاشت درختان را تشویق می کند و در عین حال تقاضا برای جنگل زدایی را کاهش می دهد تا فضایی برای کشاورزی ایجاد شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با یک تیر دو هدف بزنید

با یک تیر دو هدف بزنید