مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 ساعت 09:442023-05-03فرهنگي

تاسیس 6 موسسه مد و لباس در قزوین/ نخستین نمایشگاه مد و لباس در استان برگزار می شود


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین از برپایی نخستین نمایشگاه مد و لباس در ماه های پیش رو خبر داد.

- محمدحسین فائزی در گفت و گو با خبرنگار فارس در قزوین با بیان اینکه مقوله حجاب و عفاف با مد و لباس دو حوزه متفاوت و البته موازی هستند، اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت مشخص در عرصه مد و لباس تکالیفی دارد و در زمینه حجاب و عفاف هم به دو بخش تقسیم می شود که شامل اقدامات سلبی و ایجابی می شود و در حوزه اقدامات ایجابی، بخشی از تکالیف متوجه وزارت فرهنگ و ارشاد می شود.

وی با بیان اینکه در حوزه حجاب و عفاف دستگاه های بسیاری باید پای کار باشند و از نظر تفکیک سلبی و ایجابی کردن باید در این حوزه ها متولی گری کنند، افزود: در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به تفکیک و تفصیل، تمام وظایف مربوط به دستگاه ها آمده است.

این مسئول در پاسخ به این سوال که در حوزه مد و لباس در استان قزوین چه اقدامی صورت گرفته، توضیح داد: در گذشته در استان در حوزه مد و لباس کاری انجام نشده حتی انجمن مد و لباس هم تشکیل نشده بود که طی یک سال گذشته توانستیم با کمک گروه های خوب، فعال و صاحب نظر  6 موسسه فعال مد و لباس تاسیس کنیم.

بخشی از مجوزها صادر شده و تسریع در صدور برخی مجوزها نیز در دستور کار قرار دارد تا هر چه زودتر صادر شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تاسیس 6 موسسه مد و لباس در قزوین/ نخستین نمایشگاه مد و لباس در استان برگزار می شود

تاسیس 6 موسسه مد و لباس در قزوین/ نخستین نمایشگاه مد و لباس در استان برگزار می شود