مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 ساعت 09:202023-05-03اقتصادي

خطر طغیان بیماری سفیدک انگور در تاکستان های خراسان شمالی


مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از خطر طغیان بیماری سفیدک داخلکی انگور در تاکستان های این استان خبر داد.

- ایسنا/خراسان شمالی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از خطر طغیان بیماری سفیدک داخلکی انگور در تاکستان های این استان خبر داد.

محمد رضایی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با بالا رفتن میزان رطوبت، محیط برای طغیان بیماری های قارچی از جمله سفیدک داخلی انگور فراهم شده است.

وی تاکید کرد: به باغداران توصیه می شود در اولین فرصت زمانی، نسبت به سمپاشی باغات انگور خود اقدام کنند.

رضایی با اشاره به اینکه کشاورزان برای مقابله با بیماری سفیدک انگور در تاکستان ها باید از قارچ کش های مناسب استفاده کنند، گفت: اگر شرایط برای سمپاشی مهیا نبود و در منطقه بارندگی وجود داشت، بعد از اتمام بارندگی حتما سمپاشی صورت گیرد تا شرایط برای فعالیت آن ها مهیا نشود.

این مقام مسئول با بیان اینکه بیماری سفیدک داخلی انگور یک بیماری هوابرد است و توسط هوا جابجا می شود، گفت: البته این بیماری با توجه به شرایط آب و هوایی و رطوبت نسبی بالای 50 درصد تشدید می شود.

وی بیان کرد: با توجه به فراهم بودن رطویت و شرایط لازم برای بروز بیماری، باغداران باید سمپاشی را قبل از مرحله گلدهی انجام دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خطر طغیان بیماری سفیدک انگور در تاکستان های خراسان شمالی

خطر طغیان بیماری سفیدک انگور در تاکستان های خراسان شمالی