مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 ساعت 15:352023-05-02اجتماعي

83 درصد کودکان خیابان از اتباع هستند


سرپرست دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: طبق برآوردها 83 درصد کودکان خیابان از اتباع هستند که بین آن ها فراوانی افغانستانی ها بیشتر است و بیش از 60 درصد از آن ها اتباع غیرمجاز هستند.

- به گزارش تابناک، ایرنا نوشت: محمدرضا حیدرهایی روز سه شنبه با تاکید بر اینکه عمده ترین علت حضور کودکان در خیابان، فقر است، افزود: توزیع مواد مخدر از سوی کودکان را رد یا تایید نمی کنم، ممکن است مواردی باشد، اما علت اصلی حضور کودکان فقر و مهم تر از آن مهاجرت است.

وی ادامه داد: بسیاری از این کودکان تبعه افغانستان هستند و خانواده آن ها هیچ منبع درآمدی ندارد و مجبورند به صورت خانوادگی کار کنند و بابت امرار معاش، درآمدی به دست بیاورند.

البته تایید نمی کنیم کودک کار کند، اما یکی از علل اصلی حضور کودکان در خیابان، مهاجرت است.

  سرپرست دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از نگهداری تعدادی از کودکان خیابان در مراکز بازتوانی کودکان دارای اختلال سوء مصرف مواد خبر داد و گفت: در برخی کودکان به مواردی رسیدیم که خودشان دارای اختلال سوء مصرف مواد بودند.

حیدرهایی اضافه کرد: به این علت سراغ ایجاد مراکز نگهداری از کودکان بدسرپرست و بی سرپرست دارای اختلال سوء مواد رفتیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

83 درصد کودکان خیابان از اتباع هستند

83 درصد کودکان خیابان از اتباع هستند