مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 ساعت 10:002023-05-02اقتصادي

افزایش 20 درصدی جابجایی کالا در اردبیل


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل گفت: 272 هزار تن کالا در یک ماه گذشته در استان اردبیل با تلاش فعالان حمل و نقل بار جابجا شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، کلیم الله وثوقی شامگاه دوشنبه در نشست هم اندیشی کانون ها، شرکت های حمل و نقل و رانندگان در اردبیل اظهار کرد: در یک ماه گذشته رشد 20 درصدی را در جابجایی کالا در استان اردبیل به همت رانندگان و فعالان حمل و نقل بار شاهد بودیم که در این زمینه 90 شرکت حمل و نقل نیز فعالیتی مستمر داشتند.

وی تصریح کرد: در این مدت 121 هزار نفر مسافر نیز توسط حمل و نقل مسافر در استان جابجا شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل گفت: بیش از 90 درصد حمل و نقل مسافر در استان اردبیل به شکل زمینی و صد درصد حمل و نقل کالا در این استان از طریق جاده های مواصلاتی انجام می شود.

وثوقی تلاش رانندگان و شرکت های حمل و نقل را در جابجایی کالا و مسافر ارزشمند عنوان کرد و افزود: در سال گذشته جابجایی بیش از یک میلیون و 300 هزار مسافر و 4.

2 دهم میلیون تن کالا در این استان به ثبت رسیده است.

وی مرز بین المللی بیله سوار را با فعال بودن پایانه مرزی یادآور شد و خاطرنشان کرد: در گمرک بیله سوار نیز یک میلیون و 400 هزار تن کالا با تلاش فعالان حمل و نقل بار و شرکت های بین المللی جابجا شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 20 درصدی جابجایی کالا در اردبیل

افزایش 20 درصدی جابجایی کالا در اردبیل