مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 ساعت 08:402023-05-02اجتماعي

40 درصد تصادفات رانندگی ایلام ناشی از عدم توجه به جلو است


رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان ایلام گفت: 40 درصد تصادفات رانندگی ایلام ناشی از عدم توجه به جلو است.

- سرهنگ علی احمد شاوردی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: متاسفانه با بررسی های صورت گرفته از رفتار رانندگان مشاهده شده اکثر رانندگان هنگام رانندگی درگیر استفاده از تلفن همراه هستند.

وی افزود: بیش از 40 درصد تصادفات رانندگی در استان ایلام ناشی از عدم توجه به جلو است که علاوه بر خستگی و خواب آلودگی، خوردن و آشامیدن حین رانندگی، استفاده از تلفن همراه مهمترین دلیل این بی توجهی است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان ادامه داد: همین طور استفاده از تلفن همراه یکی از مهمترین عوامل حواس پرتی عابران پیاده است، نگاه کردن به تلفن همراه در موقع راه رفتن و رانندگی عارضه خطرناک کوری محیط را در پی دارد.

سرهنگ شاوردی در پایان با بیان اینکه در بررسی های کارشناسی دلیل اکثر واژگونی ها و خروج از جاده و تصادفات جلو به عقب استفاده از تلفن همراه حین رانندگی است، از رانندگان خواست با رعایت این مسئله از بروز حوادث ناگوار برای خود و سایرین پیشگیری کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

40 درصد تصادفات رانندگی ایلام ناشی از عدم توجه به جلو است

40 درصد تصادفات رانندگی ایلام ناشی از عدم توجه به جلو است