مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 ساعت 08:142023-05-02اجتماعي

مشق عشق؛ از کتابت قرآن کریم با مرکب و قلم تا نگاشتن اسماء الهی بر گنبد مسجد


استاد سید محمدرضا حسینی هنرمند خوشنویس کوهبنانی می گوید: در کنار آموزش خوشنویسی کتاب جامع ترین رسم المشق خط تحریری، ابزارشناسی خوشنویسی، کتاب فارسی اول دبستان با 20 هزار جلد و پنج مرحله چاپ و کتاب کتیبه های آستان قدس رضوی را به رشته تالیف درآورم و در .

- به گزارش خبرگزاری فارس از کوهبنان، استاد سید محمدرضا حسینی هنرمند خوشنویس کوهبنانی از فرهنگیان بازنشسته شهرستان است که سالیان متمادی از عمر گرانمایه اش را در کلاس های آموزش و تعلیم خوشنویسی سپری کرده و با قلم و مرکب سرو کار داشته و امروز جزو اساتید برتر هنرخوشنویسی در کشور است.

    این استاد مجرب چند صباحی به عنوان عضو شورای شهر کوهبنان، مدیر مدرسه نمونه دولتی شهید رجایی، معاون پرورشی آموزش و پرورش و مدیر آموزش و پرورش شهرستان کوهبنان فعالیت کرد، در حالی که همواره به آموزش هنر خوشنویسی مبادرت داشت.

آموزش به بیش از 2700 هنرجو  انجمن خوشنویسان کوهبنان با وجود استاد سید محمد رضا حسینی یکی از فعال ترین و پویاترین انجمن های استان کرمان محسوب می شود که توانسته از سال 1368 تاکنون بیش از 2700 هنرجو را در رشته های مختلف آموزش دهد و در بسیاری از مسابقات استانی و کشوری رتبه کسب کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشق عشق؛ از کتابت قرآن کریم با مرکب و قلم تا نگاشتن اسماء الهی بر گنبد مسجد

مشق عشق؛ از کتابت قرآن کریم با مرکب و قلم تا نگاشتن اسماء الهی بر گنبد مسجد