مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 ساعت 00:002023-05-01فرهنگي

زهرمار خان «گیلدخت»: تلاشم این بود ترسنک باشم!


که این شب ها با ایفای نقشی متفاوت به نام «زهرمار خان» در سریال تلویزیونی «گیلدخت» دیده می شود، می گوید: - امین میری ـ بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ـ که این شب ها با ایفای نقشی متفاوت به نام زهرمار خان در سریال تلویزیونی گیلدخت دیده می شود، می گوید: بیشتر تلاشم در گیلدخت این بود که ترسناک باشم.

در این زمینه گریم کمک زیادی به من کرد و جرأت بیشتری برای ترسناک بودنم به من داد.

بازیگر نقش ابوخالد در سریال نمایش خانگی سقوط تاکید دارد که اساسا نقش های منفی را به خاطر تاثیرگذاری بالا دوست دارد و وقتی مخاطب در کاراکتر غرق می شود خوشحال می شود.

امین میری در گفت وگویی با ایسنا شرکت کرد و از ایفای نقش های منفی در دو سریال سقوط و گیلدخت که هر دو در فاصله زمانی کوتاهی پخش شدند، گفت.

این بازیگر درباره دشواری های ایفای نقش زهرمار خان در سریال گیلدخت ، ترسناک بودن این کاراکتر و همچنین تاثیرگذاری که بر مخاطب داشته است، صحبت کرد.

بازیگر گیلدخت ابتدا درباره ایفای نقش های منفی در قاب تلویزیون و تاثیرگذاری که بر مخاطب دارند، به این پرسش که وقتی مخاطب با دیدن نقش منفی به شما دشنام می دهد به عنوان یک بازیگر خودتان چه حسی دارید؟ اینگونه پاسخ می دهد: من در سقوط نقش شخصیت منفور داعشی داشتم و قطعا ابوخالد سقوط نقشی نبود که مخاطب دوست داشته باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زهرمار خان «گیلدخت»: تلاشم این بود ترسنک باشم!

زهرمار خان «گیلدخت»: تلاشم این بود ترسنک باشم!