مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 ساعت 19:502023-04-30سياسي

تدوین سند 20 ساله ستاد اقامه نماز به صورت 5 ساله


قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور از ترسیم سند 20 ساله ستاد اقامه نماز تا سال 1420 خبر داد و گفت: در شهرستان ها باید این برنامه به صورت 5 ساله تدوین و ترسیم شود.

- ایسنا/مازندران قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور از ترسیم سند 20 ساله ستاد اقامه نماز تا سال 1420 خبر داد و گفت: در شهرستان ها باید این برنامه به صورت 5 ساله تدوین و ترسیم شود.

سید احمد زرهانی امروز در نشست با فرمانداران استان با اشاره به وظایف فرمانداران در راستای اجرای برنامه های ستاد اقامه نماز خواستار تشکیل اتاق فکری با حضور افراد نخبه، باتجربه و صاحب نظر برای مهار مشکلات فرهنگی در جامعه شد.

وی تشکیل اتاق فکر را برای ترویج اندیشه ها و آموزه های اسلامی ضروری دانست و گفت: متأسفانه امروزه نسل نو با فلسفه اقامه نماز آشنا نیست در این زمینه نیاز به کار و فرهنگ سازی داریم.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه نیازمند طلاب جوان، فاضل و آگاه به اندیشه های ژرف انقلاب اسلامی هستیم، افزود: این طلاب باید با انگیزه وارد مدارس شده و با دانش آموزان ارتباط دوجانبه برقرار کنند.

این مسئول از تلاش های استاندار مازندران در راستای ترویج فرهنگ نماز قدردانی کرد و افزود: برپایی جلسات منظم شورای اقامه نماز در مازندران با حضور استاندار و نماینده ولی فقیه و فرمانداران در شهرستان ها در هر ف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تدوین سند 20 ساله ستاد اقامه نماز به صورت 5 ساله

تدوین سند 20 ساله ستاد اقامه نماز به صورت 5 ساله