مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 ساعت 15:262023-04-30سياسي

ضرورت رفتارشناسی کشورهای هدف گردشگری در رویداد 2023 اردبیل


رویداد 2023 اردبیل بهترین فرصت است تا بتوانیم رفتارشناسی و ذائقه شناسی از کشورهای عضو اکو و سایر کشورهایی که در این رویداد حضور دارند انجام دهیم.

- ایسنا/اردبیل رییس جامعه هتلداران ایران گفت: رویداد 2023 اردبیل بهترین فرصت است تا بتوانیم رفتارشناسی و ذائقه شناسی از کشورهای عضو اکو و سایر کشورهایی که در این رویداد حضور دارند انجام دهیم.

جمشید حمزه زاده، رییس جامعه هتلداران ایران 10 اردیبهشت در جمع خبرنگاران با اشاره به رویداد اردبیل 2023 اظهار کرد: این رویداد، یک رویداد دارای اهمیت و فرصت بسیار خوبی است تا همکاری های بین ایران و کشورهای عضو اکو افزایش یابد چرا که اعضای اکو کشورهای کوچکی نیستند.

رییس جامعه هتلداران ایران افزود: با برگزاری این رویداد فرصت خوبی در اختیار کشور ما قرار خواهد گرفت و در مراسم افتتاحیه نیز برنامه ها خوب بود، برنامه های متنوع و جذاب برگزار شد و کیفیت شرکت کنندگان نیز بسیار خوب بود.

وی بیان کرد: این یک رویداد بسیار مهم است و اگر برنامه نداشته باشیم اثرگذاری این رویداد از بین خواهد رفت، بهره برداری از این رویداد بخشی متوجه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و بخشی نیز متوجه بخش خصوصی است که باید هر دو برنامه داشته باشیم تا از این رویداد به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت رفتارشناسی کشورهای هدف گردشگری در رویداد 2023 اردبیل

ضرورت رفتارشناسی کشورهای هدف گردشگری در رویداد 2023 اردبیل