مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 ساعت 14:502023-04-30سياسي

قالیباف: دستگاه های امنیتی نسبت به شناسایی و برخورد با عوامل شهادت پلیس آگاهی سراوان اقدام کنند


رییس مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی شهادت فرمانده پلیس آگاهی شهرستان سراوان، سرگرد علیرضا شهرکی حین انجام خدمت را تسلیت گفت.

- رییس مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی شهادت فرمانده پلیس آگاهی شهرستان سراوان، سرگرد علیرضا شهرکی حین انجام خدمت را تسلیت گفت.

به گزارش ایسنا، متن پیام تسلیت محمدباقر قالیباف به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم شهادت مظلومانه فرمانده پلیس آگاهی شهرستان سراوان سرگرد علیرضا شهرکی بر اثر تیراندازی و در حین انجام خدمت موجب تاسف گردید.

دلاوران و حافظان امنیت کشور و آسایش مردم همواره با اقتدار و قاطعیت در مقابل اشرار و عوامل ناامنی ایستاده اند و هیچگاه اجازه تعدی و اخلال در آرامش و نظم جامعه را نخواهند داد.

لازم است دستگاه های امنیتی و انتظامی نسبت به شناسایی و برخورد قاطع با عوامل این حادثه اقدام نمایند.

ضمن عرض تسلیت به مردم ولایت مدار سراوان و خانواده گرانقدر و طلب شفای عاجل همسر محترمه ایشان که در این حادثه مجروح شده اند، از درگاه خداوند متعال برای روح این شهید سرافراز علو درجات و رضوان الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسالت می نمایم.

محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قالیباف: دستگاه های امنیتی نسبت به شناسایی و برخورد با عوامل شهادت پلیس آگاهی سراوان اقدام کنند

قالیباف: دستگاه های امنیتی نسبت به شناسایی و برخورد با عوامل شهادت پلیس آگاهی سراوان اقدام کنند