مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 ساعت 09:352023-04-30سياسي

مردم توان خرید خودرو و لوازم خانگی ندارند


نماینده مردم خلخال در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط فعلی یک کارمند بازنشسته یا یک معلم نمی توانند خودرو یا لوازم خانگی برای زندگی خود تهیه کنند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سیدغنی نظری در جلسه علنی امروز (یکشنبه 10 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در موافقت با استیضاح وزیر صمت اظهار داشت: استیضاح حق مطلق نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، حرف من به نمایندگان این است که اگر استیضاح وزیر صمت رأی نیاورد نمایندگان هم رأی نخواهند آورد چرا که مردم می گویند آنان مدافع ما نیستند و مدافع دولت هستند.

وی تاکید کرد: نمایندگان مجلس نباید خنثی باشند و باید با شفافیت و به روشنی بگویند که رأی آنان در جلسه استیضاح وزیر صمت چیست.

نماینده مردم خلخال در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزیر صمت وعده داده بود واردات خودرو انجام شود که این اتفاق نیفتاد در حالی که مردم باید بین خودروی داخلی و خارجی حق انتخاب داشته باشند.

نظری ادامه داد: چگونه یک کارمند بازنشسته یا معلم می توانند خودرو خریداری کنند یا آنکه لوازم خانگی برای زندگی خود تهیه کنند؟ متأسفانه بعد از حذف ارز 4200 تومانی مردم به شدت از لحاظ معیشتی گرفتار هستند.

وی خطاب به نمایند گان گفت: اگر نمایندگان امروز مجدداً به وزیر صمت رأی دهند بدانند دیگر کسی برای نمایندگان مجلس تره هم خرد نمی کند و بعد ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم توان خرید خودرو و لوازم خانگی ندارند

مردم توان خرید خودرو و لوازم خانگی ندارند