مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 ساعت 09:052023-04-30اقتصادي

مالکیت شرکت هفت تپه تا پایان سال واگذار می شود


مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: مهلت قانونی برای واگذاری قطعی مالکیت شرکت هفت تپه پایان سال 1402 تعیین شده بود که با موافقت وزیر اقتصاد، - به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، عبدعلی ناصری در گفت و گوی ویژه خبری شبکه خوزستان با اشاره به اهتمام جدی دولت سیزدهم برای حل مشکل هفت تپه افزود: رییس جمهور و وزیر اقتصاد و دارایی قول واگذاری قطعی مالکیت شرکت هفت تپه تا پایان امسال شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی داده اند.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به مطالبه واگذاری مالکیت قطعی شرکت هفت تپه به شرکت صنایع جانبی ادامه داد: در تیرماه سال گذشته بر اساس مصوبه سران قوا مقرر شد که فرایند قانونی واگذاری مالکیت قطعی شرکت هفت تپه به صنایع جانبی تا پایان 1402 انجام شود.

وی افزود: بر اساس این مصوبه برای واگذاری قطعی مالیک شرکت هفت تپه تا پایان امسال فرصت قانونی وجود دارد که در سفر اخیر رییس جمهور و وزیر اقتصاد این دغدغه مطرح و وزیر اقتصاد قول سرعت بخشی به روند انتقال قطعی مالکیت این شرکت را داد.

ناصری ادامه داد: با توجه به تاکید رییس جمهور و وزیر اقتصادی تا پیش از پایان امسال واگذاری شرکت سهام هفت تپه به سهامداران شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار نهایی و در عمل مالک هفت تپه به شرکت صنایع جانبی واگذار می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مالکیت شرکت هفت تپه تا پایان سال واگذار می شود

مالکیت شرکت هفت تپه تا پایان سال واگذار می شود