مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 20:552023-04-29پزشكي

اضافه شدن 10 هزار مترمربع به فضاهای درمانی مناطق محروم آذربایجان شرقی/ مشکل اساسی کشور در حوزه انسانی است


استاندار آذربایجان شرقی عدالت آموزشی و درمانی را یکی از مهم ترین ماموریت های ابلاغی دولت سیزدهم به کارگزاران خود عنوان کرد و گفت: دسترسی آسان همه مردم به خدمت بهداشتی و درمانی در یک سال گذشته با اضافه شدن 10 هزار مترمربع به فضاهای درمانی مناطق محروم شده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عابدین خرّم امروز  در آیین تجلیل از اساتید برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز، حضور اساتید و دانشجویان رشته های پزشکی و پژوهش های کاربردی آنان را فلسفه وجودی همه امکانات نظام سلامت دانست و  اظهار کرد: آذربایجان شرقی و تبریز به عنوان قطب پزشکی منطقه شمال غرب باید نقش برجسته خود را در منطقه و خدمات فرامنطقه ای نشان دهد و تحقق آن نیز در سایه تلاش اساتید و دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی ممکن است.

وی تصریح کرد: ما نیز به عنوان خدمتگزار مردم تمام تلاش خود را برای توسعه و بالندگی روزافزون مجموعه نظام سلامت به کار می گیریم و معتقدیم که اشکال ها و کاستی های نظام سلامت استان با انتقاد سازنده و دلسوزانه قابل رفع است.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره افتخارآفرینی تاریخی نظام سلامت در دوران شیوع کرونا، گفت: نظام سلامت در دوره پس از پیروزی انقلاب اسلامی در همه شاخص ها پیشرفت چشمگیری را تجربه کرده و به جایی رسیده که امروز دیگر دست نیاز به کشورها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اضافه شدن 10 هزار مترمربع به فضاهای درمانی مناطق محروم آذربایجان شرقی/ مشکل اساسی کشور در حوزه انسانی است

اضافه شدن 10 هزار مترمربع به فضاهای درمانی مناطق محروم آذربایجان شرقی/ مشکل اساسی کشور در حوزه انسانی است