مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 17:102023-04-29اقتصادي

بازگشت بیش از 5500 هکتار از اراضی ملی خوزستان به بیت المال


رییس کل دادگستری خوزستان از بازگشت 5 هزار و 580 هکتار از اراضی ملی و دولتی استان به ارزش ریالی 6160 میلیارد و 372 میلیون تومان به بیت المال در سال گذشته با دستور و احکام قضایی صادره شده، - خبر داد.

علی دهقانی با بیان این خبر اظهار کرد: اقدامات پیشگیرانه و اتخاذ تدابیر لازم به منظور جلوگیری از تصرف اراضی ملی و دولتی از سوی دستگاه های متولی، یکی از برنامه های اصلی و با اولویت ویژه شورای حفاظت و صیانت از حقوق بیت المال در اراضی ملی و دولتی دادگستری استان خوزستان است.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل خوزستان، وی ادامه داد: انتظار جامعه از دادگستری این است که ضمن رسیدگی به پرونده های قضایی، در بحث احقاق حقوق عامه نیز ورود کرده و مدافع حقوق بیت المال باشد.

دهقانی گفت: دستگاه قضایی ضامن اجرای عدالت همه جانبه و احیاگر حقوق مردم است و برخورد قاطع و قانونی با دست اندازی به اموال عمومی و متعلق به بیت المال و اعاده به وضع سابق و بازگشت اراضی تصرف شده به بیت المال، از اهداف اصلی است که باید انجام شود.

در همین راستا در یک سال گذشته، ضمن اعاده 5 هزار و 580 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی، 315 هکتار از سواحل و رودخانه ها نیز آزادسازی شد.

وی ادامه داد: در حوزه تغییرکاربری های غیرمجاز نیز 24 هکتار از اراضی کشاورزی و باغات به وضع سابقه اعاده و 31 حلقه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازگشت بیش از 5500 هکتار از اراضی ملی خوزستان به بیت المال

بازگشت بیش از 5500 هکتار از اراضی ملی خوزستان به بیت المال