مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 16:252023-04-29اقتصادي

کشف 350 میلیارد تجهیزات آرایشگاهی قاچاق در پایتخت


رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از 195 هزار قلم تجهیزات آرایشگاهی قاچاق خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سرهنگ هدایت بهرامی درباره کشف 350 میلیارد تجهیزات آرایشگاهی قاچاق در پایتخت اظهار داشت: مأموران با انجام اقدامات فنی و موفق به کشف دو انبار دپوی کالای قاچاق در محدوده باقر شهر شدند.

وی افزود: در بررسی های به عمل آمده مشخص شد، مقادیری کالای خارجی قاچاق مربوط به یک نفر در دو انبار در آدرس در باقرشهر تخلیه و دپو گردیده که از کرمانشاه را به این مکان منتقل و سپس به وسیله وانت به بازار ارسال می نماید.

سرهنگ بهرامی در ادامه تصریح کرد: مأموران با هماهنگی قضایی در بازرسی از محل های مذکور مقادیر قابل توجهی انواع تجهیزات آرایشگاهی قاچاق، شامل: تعداد 190 هزار و 450 عدد موی مصنوعی، سه هزار و 660 عدد صورتک انسان با موی مصنوعی، 444 عدد برس مو، یک هزار و 280 عدد سه پایه فلزی صورتک خارجی را کشف کردند.

این مقام پلیسی بابیان اینکه کارشناسان مربوطه ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از 350 میلیارد ریال اعلام کرده اند، و از هموطنان درخواست کرد: در صورت مشاهده هر گونه جرایم اقتصادی، موضوع را بلافاصله از طریق سامانه تلفنی 110 به پلیس اطلاع دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشف 350 میلیارد تجهیزات آرایشگاهی قاچاق در پایتخت

کشف 350 میلیارد تجهیزات آرایشگاهی قاچاق در پایتخت