مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 14:352023-04-29اجتماعي

چین قصد دارد تا سال 2030 خاک مریخ را بازیابی کند


کشور چین سالها است که در حال تلاش برای کاوش در ماه و مریخ است و طی ماموریت هایی موفق به کاوش ماه و آوردن خاک ماه به زمین شده است.

حال این کشور اظهار کرده تا سال 2030 خاک مریخ را نیز بازیابی خواهد کرد.

- کشور چین سالها است که در حال تلاش برای کاوش در ماه و مریخ است و طی ماموریت هایی موفق به کاوش ماه و آوردن خاک ماه به زمین شده است.

حال این کشور اظهار کرده تا سال 2030 خاک مریخ را نیز بازیابی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از چاینادیلی، ماموریت رباتیک چانگ ای 5 چین زمانی که نمونه هایی از سطح ماه را در سال 2020 به زمین رساند، تاریخ فضایی چین را متحول کرد و اکنون، دانشمندان فضایی چینی به یک جرم آسمانی دیگر یعنی سیاره مریخ چشم دوخته اند.

به گفته وو یان هوا (Wu Yanhua) طراح ارشد برنامه های اکتشاف اعماق فضای چین، این کشور قصد دارد خاک مریخ را در حدود سال 2030 به زمین بازگرداند.

نام این ماموریت تیان ون 3 است و سومین ماموریت در برنامه اکتشاف بین سیاره ای چین خواهد بود.

وو گفت که کاوشگر رباتیک تیان ون 3 دارای چهار جزء اعم از یک فرودگر، یک صعود کننده، یک مدارگرد و یک ماژول ورود مجدد خواهد بود و در دو پرواز توسط موشک حامل سنگین باربری لانگ مارچ 5 از مرکز پرتاب فضایی ونچانگ در استان هاینان پرتاب خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چین قصد دارد تا سال 2030 خاک مریخ را بازیابی کند

چین قصد دارد تا سال 2030 خاک مریخ را بازیابی کند