مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 13:352023-04-29سياسي

شورای امر به معروف با محوریت امام محله راه اندازی می شود


دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران گفت:یکی از سیاست های ستاد ایجاد و راه اندازی شورای امر به معروف و نهی از منکر در سطح مساجد و محلات با محوریت امام محله است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مهرداد محمدی ظهر شنبه در نشست تعاملی فرماندهان و اعضای شورای پایگاه مقاومت روستاهای بخش رودپی شمالی شهرستان ساری با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر دو فریضه الهی است که از جانب خدای متعال به مخلوقات به ویژه مؤمنان هدیه داده شده، عنوان داشت: این دو واجب انسان ساز در شریعت اسلامی از جایگاه بسیار رفیعی برخوردار است به نحوی که اقامه سایر فرایض نیز به اقامه صحیح این دو فریضه بستگی دارد.

محمدی با تاکید بر اینکه این دو فریضه به حاکمیت کمک می کند برای اصلاح امور در حوزه های اخلاق، فرهنگ، اقتصاد و … و رسیدن به قله های رفیع کمال و انسانیت، گفت: همه آحاد مردم در جوامع اسلامی مخاطب این دو فریضه هستند.

وی ادامه داد: امام راحل (ره) نیز برای مبارزه با رژیم طاغوت و منکر بزرگ زمان به تاسی از امام حسین (ع) با اقامه همین دو واجب الهی موفق شدند حکومت طاغوت را ریشه کن و حاکمیت الله را پیاده سازی نمایند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با بیان این مطلب که اصل هشتم قانون اساسی نیز به همین دو فریضه می پردازد و آن را بعنوان یک اصل مهم، نظام س


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شورای امر به معروف با محوریت امام محله راه اندازی می شود

شورای امر به معروف با محوریت امام محله راه اندازی می شود