مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 12:552023-04-29پزشكي

اجرای طرح پزشک خانواده شهری در تمام شهرستان ها کهگیلویه و بویراحمد تا یک ماه آینده


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح پزشک خانواده شهری تا یک ماه آینده در همه شهرهای بالای 20 هزار نفر کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سعید جاودان سیرت در نخستین روز از هفته سلامت با حضور در گلزار شهدای شهرستان بهمیی به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد افزود: جامعه دانشگاهی و بخش سلامت رهروی شهیدان هستند و در این هفته باید بیشتر به حوزه سلامت پرداخت شود.

وی با اشاره به اینکه توجه به مسائلی موجب می شود جامعه سالمتری داشته باشیم، گفت: رعایت سبک زندگی، مراجعه به موقع به مراکز درمانی و کلینیک ها در زمان بیماری موجب تقویت سلامت مردم می شود.

جاودان سیرت با اشاره به پیگیری قرارگاه جوانی جمعیت، مباحث پیرامون تغذیه و آموزش برای ارتقاء سلامت، گفت: یکی از کارهای بزرگ پزشک خانواده و طرح نظام ارجاع است که در شهرهای بالای 20 هزار خانوار اجرا می شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه 300 هزار نفر از مردم استان از طرح پزشک خانواده بهره مند می شوند، گفت: این طرح به صورت پایلوت در گچساران آغاز شد که امیدواریم تا یک ماه آینده در کل استان اجرا شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح پزشک خانواده شهری در تمام شهرستان ها کهگیلویه و بویراحمد تا یک ماه آینده

اجرای طرح پزشک خانواده شهری در تمام شهرستان ها کهگیلویه و بویراحمد تا یک ماه آینده