مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 10:352023-04-29اقتصادي

محور کمربندی تنکابن ایمن سازی می شود


مدیرکل راهداری مازندران برآورد اعتبار برای اجرای پروژه های ایمن سازی محور کمربندی تنکابن را 18 میلیارد تومان ذکر کرد.

- حسن جهانیان در حاشیه بازدید از پروژه های راهداری شهرستان تنکابن در گفتگو با خبرنگار مهر با اظهار اینکه امروز از پروژه های شهرستان تنکابن بازدید شده است، افزود: آسفالت محور تنکابن به خرم آباد به طول دو هزار و 400 متر از جمله طرح ها است.

وی با بیان اینکه بهسازی و مرمت خرابی جاده دو هزار نیز در دست اقدام است، افزود: در محور کمربندی تنکابن نیز طبق برنامه سومین دوربرگردان استاندارد احداث می شود و تلاش می کنیم این پروژه هفته دولت بهره برداری شود.

جهانیان گفت: برآورد اعتبار اولیه پروژه ها در محور کمربندی تنکابن 18 میلیارد تومان است و برای لکه گیری آسفالت محور زنگشامحله و دو هزار 12 میلیارد تومان درنظر گرفته شده است.

مدیرکل راهداری مازندران میزان اعتبار صرف شده برای ساخت پل تیله برسر را چهار میلیارد تومان بیان کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محور کمربندی تنکابن ایمن سازی می شود

محور کمربندی تنکابن ایمن سازی می شود