مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 08:002023-04-29اقتصادي

پیشرفت 90 درصدی لایروبی کانال آبرسان سایت میگوی گمیشان


مدیرکل شیلات گلستان با اشاره به استمرار فعالیت دستگاه لایروب شناور در کانال های آبرسان مجتمع پرورش میگوی گمیشان گفت: 90 درصد پروژه لایروبی به اتمام رسیده است.

- اسماعیل جباری در گفتگو با خبرنگارمهر اظهارکرد: حدود 90 درصد از پروژه لایروبی کانال های آبرسان به سایت میگو در شمال گمیشان به اتمام رسیده و در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی این پروژه تا 10 روز آینده نهایی خواهد شد.

مدیرکل شیلات گلستان افزود: دستگاه لایروب شناور از 17 بهمن ماه در مجتمع فعال شده است و هم اکنون افزایش سطح آب ورودی به مجتمع قابل مشاهده و شستشو مزارع میگو هم رو به اتمام است.

وی بیان کرد: در برنامه ترسیم شده برای لایروبی کانال، شاهد عملیات رسوب برداری از کانال تا فاصله دو کیلومتری از مناطق ساحلی هستیم؛ با تکمیل نهایی آن هیچ محدودیتی در تأمین آب مورد نیاز برای سایت میگو نخواهیم داشت.

جباری با بیان اینکه اداره کل شیلات استان نظارت مستمر بر وضعیت لایروبی مجتمع پرورش میگوی گمیشان خواهد داشت، یادآور شد: پیش بینی می شود در سال 1402 با آبگیری هزار و 680 هکتار از مزارع، بیش از سه هزار و 500 تن میگو در مجتمع پرورش میگوی گمیشان تولید شود.

وی ادامه داد: سال گذشته بیش از سه تن میگو در مجتمع پرورش میگوی گمیشان تولید شده است که انتظار می رود این میزان امسال با آبگیری حجم بی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیشرفت 90 درصدی لایروبی کانال آبرسان سایت میگوی گمیشان

پیشرفت 90 درصدی لایروبی کانال آبرسان سایت میگوی گمیشان